In Foodbar Margil ligt de focus op de complete belevenis, op deze manier willen we de relatie tussen natuur, produkt en cultuur extra benadrukken.

Ons doel is om voedsel te creëren dat herstelt, aanvult en herleeft.

Dagverse produkten en bereidingen, met de glimlach klaargemaakt en geserveerd, daar mag u iedere dag opnieuw op rekenen.

Cadeaubon

Schenk een vriend of kennis een heerlijk ontbijt, een dagverse lunch of een ander gerechtje uit onze uitgebreide menu. U bepaalt het bedrag, wij verzorgen de rest!

Lunch

Maak keuze uit onze dagverse lunch, een belegd broodje, een quiche of een knapperig slaatje en dit vanaf 11h30 tot 15h30.

 

Ontbijt

Kom genieten van een lekkere croissant of een stevig ontbijt, elke dag vanaf 08h30 tot en met 11h30.

 

Bij lekker weer…..

hebben wij aan de voor- en achterzijde een terras ter beschikking waar u kan genieten van zowel zon als van de heerlijkheden die wij u serveren.

TAPAS & Sweets

 

 

 

 

 

Maak ook kennis met onze overheerlijke tapas, van een assortiment Brugse kazen tot een hamburger van zalm en avocado, u vind zeker een drankje die hun gezelschap willen houden, voor eventjes dan toch…..

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Nicolas Coomans stelt voor

Workshop Garnaalkroketten

Op donderdagavond 26 oktober aanstaande presenteert Nicolas Coomans in samenwerking met Foodbar Margil het bejubeld recept, verschenen in het kookboek “Garage Culinair” van uitgeverij Minestrone Cookbooks, voor ambachtelijke garnaalkroketten.

Foodbar Margil

kan ook na sluitingstijd een trefplaats worden voor recepties, fotoshoots, tastings en workshops. 

Meer info ?

U kan ons zowel telefonisch bereiken op telefoonnummer +32(0) 484 11 09 69 of stuur ons een bericht, wij helpen u graag verder.

Foodbar Margil Take Away Sluiten